Palvelumme

Psykiatrinen tutkimus ja hoito

Psykiatrinen tutkimus on tarkoitettu sinulle, jos epäilevät kärsiväsi psykiatrisesta häiriöstä kuten masennuksesta tai ahdistuneisuudesta. Tutkimukseen voi hakeutua myös lääkehoidon vuoksi.

Lue lisää

Neuropsykiatrinen tutkimus ja hoito

Neuropsykiatrinen tutkimus sopii sinulle, jos epäilevät sairastavasi neuropsykiatrista häiriötä kuten ADHD:ta ja haluat arvion oireidesi syystä. Hyvä hoito parantaa elämänlaatua monella tapaa.

Lue lisää

Psykoterapia-arvio (B-lausuntoa varten)

Tarvitset psykoterapia-arvion hakiessasi KELA:n tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa. Kauttamme saat hyvän hoidon myös 3 kk:n arvio- ja hoitojakson ajaksi. Voit tulla arvioon myös ilman lähetettä.

Lue lisää

Lääkehoidon suunnittelu ja seuranta

Lääkehoidon tavoitteena on parantaa elämänlaatua ja lievittää oireita. Psykiatrilla on laaja osaaminen lääkehoidosta ja muista työkaluista, ja tilanteeseesi mahdollista löytää useita hyviä vaihtoehtoja.

Lue lisää

Työ- ja toimintakyvyn sekä kuntoutustarpeen arviointi

Työ- ja toimintakyvyn arvioinnissa keskustellaan työkyvystäsi suhteessa työhösi ja osaamiseesi. Psykiatri täydentää työterveyshuoltoa ja auttaa löytämään parhaan hoidon yksilölliseen tilanteeseen.

Lue lisää

Hengitysryhmät

Hengityksen kanssa työskentely antaa mahdollisuuden löytää itsestä keinoja hallita ahdistusta, rauhoittaa kehoa ja tutkia omia rajoja.

Lue lisää